Carrie Thomas & Paula Lewis — Meilės įkaitai. Namas Stebuklų gatvėje

pagal |

Carrie Thomas & Paula Lewis — Meilės įkaitai. Namas Stebuklų gatvėje

Ana Rolton iškeitė mokslinę karjerą į mokytojos darbą nedideliame Anglijos miestelyje. Jai pradeda asistuoti vienos jos mokinės dėdė, ir mergina ima galvoti, ar vis dėlto nereikėtų ištekėti.
Tačiau netikėtai jos gyvenime vėl pasirodo Haroldas Sevidžas — pirmoji Anos meilė. Anksčiau žiūrėjęs į Aną kaip į jaunesnę sesutę, vyriškis dabar ja susižavi. Haroldas jai siūlo ir ranką, ir širdį, tačiau Ana vien iš kvailo išdidumo atsisako už jo tekėti. Ji negali atleisti Haroldui už tai, jog kažkada Haroldas ją buvo atstūmęs… Deja, vėliau supranta, jog be Haroldo gyventi ji nebegali, ir meilė stipresnė už viską.

Džeimės gyvenimas buvo nelengvas. Ir štai atrodo, jog visoms jos negandoms atėjo galas: kažkas, panorėjęs likti nežinomas, testamentu paliko jaunai moteriai namą. Tiesa, kartu iškeltos ir dvi gana keistos sąlygos: pagyventi tame name ne mažiau kaip metus ir… per tą laiką ištekėti. Va kaip tik dabar Džeimė ir ima galvoti, jog per anksti apsidžiaugė tokia netikėta dovana, juo labiau kai paaiškėja, jog tame name dar yra ir nuomininkas…