Aleksandra M. Aistė — Vieną kartą Prancūzijoje

pagal |

Aleksandra M. Aistė — Vieną kartą Prancūzijoje

Lietuvių meilės romanų autorių gretose pasirodė naujas vardas. Rašytoja Aleksandra M. Aistė pristato pirmą savo romaną, kuris tiesiog alsuoja prancūziška atmosfera. „Vieną kartą Prancūzijoje“ žada nuotykius, aistras, meilės trikampį, o gal net ir keturkampį… Ko tikėtis? Geros nuotaikos ir netikėto siužeto! Bent jau tą žada Aleksandra M. Aistė, išlaikanti geriausias meilės romano žanro tradicijas.

Trumpas aprašymas teigia, kad seksime pagrindinės veikėjos Izabelės pėdsakais. Gražuolė Izabelė nemėgsta vaikščioti po parduotuves. Jai nepatinka apsipirkinėti ir svajoja ji apie labai netradicinius dalykus. Visgi, prie Izabelės keistumo pripratę aplinkiniai liko šokiruoti išgirdę naują jos užmojį.

Moteris netikėtai gavo paveldėjimą ir turtus nusprendė investuoti į kiek neįprastą pirkinį – pilį. Lyg to būtų maža, ta pilis, pasirodo, stūkso Prancūzijoje. Dėl tokios svajonės verta pasistengti ir nugalėti visas iškilusias kliūtis. O jų tikrai bus. Ir ne viena!

Galiausiai Izabelė priartėja prie savo svajonės, tačiau kartu gauna ir meilę. Tik ar lauktas šis priedas? Skaitydami „Vieną kartą Prancūzijoje“ tiesiog pamesite puslapių skaičių, nes intrigėlės ir meilės peripetijos įtrauks ilgam.

Rašytoja Aleksandra M. Aistė vers Izabelę spręsti, kas jai arčiau širdies. Gal tai mielas ir draugiškas bendradarbis iš gimtosios šalies? Bet juk karštas ir patrauklus nekilnojamo turto agentas iš Prancūzijos irgi vilioja. Tačiau paslaptimis apgaubtas fotografas taip pat virpina širdį. O dar ta pažintis prancūziškoje kepyklėlėje tokia romantiška…

Ir pagrindinės knygos veikėjos, ir meilės romano „Vieną kartą Prancūzijoje“ skaitytojų laukia netikėtumai. Knygos aprašymas užsimena, kad autorė Aleksandra M. Aistė parengė neįtikėtiną pabaigą. Gal net ir ne vieną.

„Vieną kartą Prancūzijoje“ – meilės, romantikos, nuotykių ir Prancūzijos gerbėjams.

Kviečiame knygą įsigyti internetu – patogu, greita, pigiau. Jei domina ir kiti lietuviški meilės romanai – turime! Pirkti online paprasta, nes išsirinkti geriausią knygą padeda mūsų parengtos santraukos, skaitytojų atsiliepimai bei apžvalgos, ištraukos ir kita naudinga informacija. Be to, kiekvieną dieną čia rasite akcijų bei išpardavimų ir knygų už gerą kainą.