Angelina Zalatorienė — Apie tave ir tavo žvaigždę

pagal |

Angelina Zalatorienė — Apie tave ir tavo žvaigždę

Knyga „Apie tave ir tavo žvaigždę: planetos ir jų įtaka žmogaus gyvenimui“ skirta ne tik astrologijos gerbėjams. Angelinos Zalatorienės knyga padės geriau pažinti save ir kitus. Knygoje pateiktos Vakarų ir Rytų medicinos, filosofijos, psichologijos ir astrologijos žinios padės pasijusti fiziškai ir emociškai sveikiems ir laimingiems.

Angelina Zalatorienė astrologiją lygina su kelio ženklais. Nors esama pranašautojų, kurie Zodiako ženklais baugina ir pranašauja pragaištį, iš tiesų astrologija, anot autorės, yra patarėja ir mokytoja. Juk, galiausiai, už savo pasirinkimus esame atsakingi tik mes patys. Vis dėlto žinoti savo „astrologinio paso“ informaciją taip pat svarbu – planetų ir žvaigždžių išsidėstymas lemia asmenybės savitumą, o jų žinojimas gali tapti gyvenimo kelrodžiu.

Giedrą rugpjūčio naktį pakelkite akis į naktinį žvaigždėtą dangų – pasijusite maža, bet reikšminga, didžiulės Visatos dalimi. Tam tikri jos užkoduoti virsmai aidi ir mūsų viduje. Nesirinkite radikalių sprendimų, nesistenkite viskuo abejoti ar besąlygiškai tikėti – tik mąstymas, vidurio kelio paieška yra prasminga ir vertinga.

Savęs pažinimas prasideda nuo klausimo – kas esu? Kaip tave mato kiti ir koks norėtum ar galėtum būti? Pažinti save – sunkiausias menas ir mokslas, tačiau tik nuo jo tiesiamas kelias tobulėjimo ir išminties link. Kadangi žmogus gimsta laisvas, jo pagrindinis tikslas yra laisvė – šis tobulumo ir nepriklausomybės siekis ir turėtų apibrėžti gamtos bei žmogaus santykius.

Dar 1992 m. pasirodžiusi Angelinos Zalatorienės pirmoji knyga „Apie tave ir tavo žvaigždę“ akimirksniu dingo iš knygynų lentynų. Vėliau astrologė išleido dar keletą knygų, tarp jų – eilėraščių rinktinę. Šiandien skaitytojus pasiekia atnaujintas ir ženkliai papildytas pirmosios knygos leidimas. Knygą perleisti autorė nusprendė sulaukusi skaitytojų pageidavimų ir prašymų. Angelina Zalatorienė suprantamai rašo sudėtingomis temomis, jos įžvalgos aktualios ir naudingos.

Žymi astrologė Angelina Zalatorienė gimė Raseinių rajone. Nuo mažumės buvo gabi kalboms, tačiau nesirinko mokytojų pasiūlyto žurnalistės ar filologės kelio. Ji svajojo tapti farmacininke ar chemike, todėl baigė Vilniaus universiteto Gamtos mokslų fakultetą ir apgynė disertaciją apie alerginius susirgimus. Vėliau ėmė domėtis kosmobiologija ir astrologija. Biochemikės išsilavinimas, astrologijos žinios ir gebėjimas sklandžiai rašyti ir lėmė knygos „Apie tave ir tavo žvaigždę: planetos ir jų įtaka žmogaus gyvenimui“ atsiradimą.