Lee Iacocca, Catherine Whitney — Kur dingo visi lyderiai?

pagal |

Lee Iacocca, Catherine Whitney — Kur dingo visi lyderiai?

Li Jakoka (Lee Iacocca), buvęs kompanijų Ford Motor Company ir Chrysler Corporation prezidentas, bestselerių autorius, gali didžiuotis pažintimis su iškiliausiais pasaulio politikos ir verslo lyderiais. Šmaikščiu stiliumi parašytoje knygoje rasite pasakojimų apie tai, kaip knygos autorius rūkė cigarus su Fideliu Kastro (Fidel Castro), kokį ilgaamžiškumo receptą jam pasiūlė Bobas Houpas (Bob Hope), kodėl Bilas Klintonas (Bill Clinton) pažadino jį vidurnaktį, kaip Frankas Sinatra (Frank Sinatra) padainavo asmeniškai jam, už ką pasimelsti jo prašė popiežius Jonas Paulius II, ką jis aptarinėjo su Ronaldu Reiganu (Ronald Reagan), senatoriumi Džonu Keriu (John Kerry), princu Čarlzu (Charles) ir Kamila (Camilla), reperiu Snupu Dogu (Snoop Dogg) ir daugeliu kitų.

Be to, perskaitę knygą sužinosite, kokiomis būdo savybėmis turi išsiskirti tikras lyderis, susimąstysite apie atsakomybės, demokratijos, konformizmo ir kitas šiuolaikinę visuomenę slegiančias problemas.

„Ar man tik vienam šioje šalyje jau gana to, kas čia darosi? Kur, po velnių, mūsų pasipiktinimas? Juk turėtume rėkti nesavu balsu. Nemokšiškų kvailių šutvė vairuoja mūsų valstybės laivą tiesiai į uolas, susivieniję gangsteriai apvoginėja mus, gi mes net nesugebame apsivalyti po uragano, o ką jau kalbėti apie hibridinio automobilio sukūrimą. Tačiau užuot įtūžę, visi sėdi sau ir pritariamai linkčioja galvas, kai politikai ragina laikytis nustatyto kurso.“