Alex Monaco — Laimingi šunsnukiai, arba Kokybiško gyvenimo gidas

pagal |

Alex Monaco — Laimingi šunsnukiai, arba Kokybiško gyvenimo gidas

Turiu tau gerą naujieną! Tu dar gali tapti laimingu žmogumi. Turiu ir blogą naujieną. Tavo laimė negali laukti pirmadienio. Laimė yra čia, jai skauda labiau nei tau, nes tu ją prispaudei su savo subine!!!

Alex Monaco

Alex Monaco yra gyvenimo provokatorius, saviugdos revoliucionierius, rašytojas, verslininkas, gimęs Lietuvoje. Alex Monaco įžūliai atviri straipsniai, muzika, nuotraukos, kuriose jis slepia veidą, susprogdino internetą, palikęs kitus motyvatorius užnugaryje.

DĖMESIO: ŠALUTINIS POVEIKIS (kodėl „laimingi šunsnukiai”?)
Kai pradėsi keistis, neišvengiamai atsiras šalutinis poveikis: seni draugai pyks, jog vakarais su jais nežaidi Pc žaidimų, arba nebegeri alkoholio! Jie prieštaraus bet kokiems tavo pokyčiams! Tiesa, po tam tikro laiko pamatę, jog pasikeitei, jie spaus tau ranką. Bet kai tapsi dar turtingesnis žmogus (ne pinigais, o VIDUMI), jie vis tiek nebandys tapti tokie, kaip tu – jie tiesiog netikės, kad viską pasiekei pats. Jie manys, jog turi angelą, kuris, neturėdamas ką veikti, kasdien įpila tau į arbatą miltelių, kurie priverčia tave GALVOTI SAVO GALVA. Kiti manys, kad tau tiesiog pasisekė, vadins tave laimės kūdikiu arba net šunsnukiu… Tave apkalbinės, nes mokėsi be priežasties jaustis gerai. Supranti, būdamas laimingas ir atsipalaidavęs + 100 procentų pasitikintis savimi, tu atrodysi kitaip. Bet tu priimsi šią „ydą” kaip dovaną. Po velnių! Geriau jau būti kitokiam, leisti save vadinti laimingu šunsnukiu, užuot gyvenus pagal nelaimingų žmonių taisykles!

PERSKAITĘS ALEX MONACO KNYGĄ:
1.Pasididinsi žmogiškąją vertę nenaudodamas chirurginių priemonių, pinigų, daiktų.
2.Tapsi labiau gerbiamu žmogumi visose gyvenimo sferose (šeimoje, darbe, tarp draugų)
3.Sužinosi, kas iš tiesų yra kokybiškas gyvenimas.
4.Nustosi buksuoti – nusimesi nuo pečių nepasitikėjimo savimi skarmalus.
5.Sužinosi būdus gerai savijautai pasiekti nenaudojant svaigalų, ir smegenų vibratorių (sintetinių laimės pakaitalų)!
6.Susikursi aplinką, kuri vers tave nuolat siekti dar aukštesnių rezultatų!

Nori tapti tokiu žmogumi, kokiu visada norėjai būti? Užteks mėgėjiškai mirkyti gyvenime kojų pirštelius – pasinaudok tau suteiktu shortkutu į laimę, kurį tau paruošė Alex Monaco!